Alkoss

Szeretnél alkotni, színezni, rajzolni, festeni, vágni, ragasztani…?
Válogass az alábbi kreatív lehetőségek közül.Alkotó – színező füzetek

A Mandallam inspirációs füzetek sok-sok mindent rejtegetnek magukban, amiket a kíváncsi szemek, ügyes kezek lépésről lépésre fedezhetnek fel.

A színezés segít kibontani és megélni a benned élő kreatív alkotót. Létre-hívás közben megélheted az ellazulás, megnyugvás hosszú perceit. Sokszor spontán bekövetkezik a gondolatmentes jelenben létezés állapota a kép formálása közben.
Alkotás előtt a legjobb, ha ráhangolódsz a saját belső célodra, pl. párkapcsolat, szerelem, gyógyulás, emberi kapcsolatok, hivatás, munka, anyagiak,… majd erre a témára rágangolódva színezed a képedet. Minden alkotásban találsz üres belső teret is, ide belerajzolhatod a saját jelképeid, szimbólumaidat, céljaidat is.
A kész alkotás imaginációs és meditációs eszközként is alkalmazható, ez tovább segít neked az öngyógyításodban vagy a vágyott állapotod megteremtésében.
A füzet speciális, bátran színezhető kemény papírra készült, egy oldalas nyomással, így az oldalak könnyedén kivehetők a füzetből és képként ékesíthetik otthonod meghitt falait. Így a kész alkotás hatni tud a térben, a szimbólumaid mindig veled lesznek, és erősítenek céljaid megteremtésében.
Egy csodásra színezett kép, ajándéknak is igazán egyedi alkotás.
A füzetek A4-es méretűek és 12 kézzel rajzolt alkotás található benne.

Hogyan és miért születnek ezek az alkotói füzetek?

Többen megkerestek, hogy nincs mindig lehetőség elmenni egy eseményere, otthon is szeretnétek színezni, mert megtapasztaltátok jótékony, emelő, tisztító, örömteli hatását; vagy épp klassz, kreatív ajándékot kerestnek ismerőseiknek. Erre a hívásra válaszként készítettem a tematikus füzeteket, mely mindegyik kézzel rajzolt alkotás.

Kiknek ajánlom?

A szellemisége, önismeret fejlesztő, kikapcsoló, meditációs, rekreációs hatása miatt felnőtteknek jó szívvel ajánlom. Gyerekeknek kreativitás fejlesztő, nyugtató, létrehozó, teremtést megélő, szem-kéz koordinációs képesség fejlesztő tulajdonságai miatt szintén támogató.

Égi-Földi Szerelem alkotói füzetről

Miért ez a címe? Mert alkotás közben égi jelenségekkel, földi szépségekkel és szeretettel, szerelemmel kapcsolatos képeket rajzoltam. Másrészt azt gondolom, hogy az életünkben mindent – legyen az munka, pénzügyek, család, egészség – e hármas kiegyensúlyozozott kapcsolódásában lehet kiteljesíteni.
Videó: Égi-Földi Szerelem alkotói füzet

Évszakok alkotói füzetről

Mindig elvarázsol az örök körforgás, a változó természet formákban gazdag világa. Sok-sok inspirációt és örömet kaptam már az évszakok csodálatos áramlásából.
Videó: Évszakok alkotói füzet

Gyógyító szimbólumok alkotói füzetről

Olyan szimbólumokból alkottam, amelyek támogató, öngyógyító, segítő, tisztító, rendszerező, emelő hatást fejtenek ki: bőség, harmónia, öröm, belső iránytű, másság-egység, életerő, megújulás, teremtés, önszeretet, emberi kapcsolatok, hit és önbizalom.
Videó: Gyógyító szimbólumok alkotói füzet

Csakrák című alkotói füzetről

A csakrák az én olvasatomban energiafelvevő központok, amelyek szerveinkhez és így életterületekhez kapcsolódnak. Önismeretünk fejlesztésével, testünk-szellemünk harmonizálásával, gyógyítani tudjuk önmagunkat és az adott csakrához kapcsolódó részét az életünknek. Mindezt tegyük az alkotás örömével, ellazult, nyugodt állapotban, szépséges színek társaságában.
Videó: Csakrák alkotói füzetAjándékutalvány

Színezős képeslapok

Videó: színezős képeslap eseményről

Kivágós, ragasztós, rajzolós képeslapok
A csomag tartalma: kinyitható képeslap alap és egy matrica
Videó: kreatív képeslap készítése

Hűtőmágnesek, matricák
Bővebben katt ide (hamarosan)


RENDELÉS

Webáruházon keresztül

Kapcsolat menüpont alattSaját célra vagy csapatod, szervezeted, netán egy közösség számára keresel kreatív, alkotói, fejlesztői hatású és lazító, kikapcsolódást elősegítő eseményt?

5 ok, hogy miért leszel boldog az alkotástól
– 1. Megnyugtat, segít a stressz kezelésében
– 2. Önismeret fejlesztő hatása van
– 3. Energetizál, feltölt, lelkesít, megújít
– 4. Az alkotás fejleszti a képességeidet, növeli az önbizalmad
– 5. Letisztító, rendszerező, öngyógyító hatását is megtapasztalhatod

Kreatív, alkotói est

Beszélgetős, örömködős, önismerettel és felismerésekkel fűszerezett rajzolós, színezős, festős, kivágós, ragasztgatós, fabrikálós alkalom.

Rekreációs, meditatív alkotói est 

A meditatív rajzolás kikapcsoló, kreatív technika, aminek eredményeképp születik egy alkotás. A művészitől a legegyszerűbb szórakoztató rajzolgatásig bárhogyan használható, a lényege az, hogy kikapcsolod a sok-sok cikázó gondolatot, megnyugszol, bekapcsol a kreatív, boldog éned.
A foglalkozáson a kreativitás mellett egy kis technikai tudást is átadok, amely segítségével megvalósíthatod elképzelésed.

Színező Est

Előre készített forma és minta alapok közül választhatsz kedved, célod és ízlésed szerint az este során. Színezd, rajzzal egészítsd ki, fesd olyaná, amit otthon is büszkén teszel majd ki a lakásban. Ezért adott számodra az alap , neked csak ki kell teljesítened önmagad szépségére azt, vagy adhatod ajándékba szeretteidnek.

Készíts egyedi, saját alkotást!

Transzformáld a teret a saját céljaid szerint. Hogyan lehet az üres papíron megnyilvánítani azt a formát, amiben elhelyezhetők a saját jelképeid, amik segítenek céljaid, vágyaid megteremtésében. Hogyan lehet berendezni a teret, hogy minden célkitűzés vagy épp azokból a legfontosabb oda kerüljön, ahova tartozik? Hogyan lehet az alkotást vizualizációs táblaként használni?
Miképp lehet az alkotással teremteni?
A keretek, korlátok meghúzása, vagy épp elengedése elvezet a belső világunk szépségének vizuális megnyilvánulásához. Ellazult, nyugodt állapotban saját ötletből vagy minta sablonok segítségével alkothatod meg a saját céljaid.

Színezési technikák

Szeretsz alkotni, és szeretnéd fejleszteni a színezési tudásod? Szeretnél harmonikusabb, esztétikusabb, finomabb vagy épp elevenebb, intenzívebb alkotásokat létre-hívni?
Hogyan lehet fényt vagy árnyékot színezni? Hogyan kell színeket összemosni? Milyen színesceruzák vannak és melyik hogyan működik, mire jó? Milyen szín és felület hastát tudok elérni az egyes ceruzákkal? Hogyan tudom egységessé tenni a színezett képet?
Ezekkel a témákkal foglalkozunk a színek birodalmába tett kalandozásunk során.
Adok színezés technikai és ceruza kezelési tudást a kezedbe, amit gyakorlással fűszerezve egyre szebb alkotásokat fogsz tudni létrehozni a saját és a környezeted örömére.

Ajánlatkérés és részletek a Kapcsolat menüpontban

vagy az info@mandallam.hu e-mail címen.